Bine ati venit pe site-ul nostru!

In anul 2010 intr-un context economic nefavorabil si intr-o piata a materialelor de constructii aflata pe o puternica panta descendenta am inaugurat Fabrica de Mortare Uscate si Adezivi Hunedoara sub brand-ul Silvadez.

De la inceput nu am fost ocoliti de probleme si diverse piedici, incepand de la cvasi-intalnitele instrumente de plata refuzate pana la politicile agresive de vanzare a unora dintre competitorii nostri consacrati pe piata, dar ne-am incapatanat sa credem in noi si in sansele noastre de reusita. Am incercat si credem ca am si reusit sa cladim intr-un interval scurt de timp parteneriate cu clientii nostri bazate pe incredere si profesionalism. Acesti clienti au inteles faptul ca alegerea unui produs doar pe baza pretului nu este viabila pe termen mediu si lung, de aceea am incercat sa le oferim produse de calitate si corecte din punct de vedere al pretului.

Din pacate, sau poate din fericire, incepand productia intr-o astfel de perioada dificila am fost nevoiti sa cautam cele mai bune solutii si cele mai performante materii prime astfel incat sa obtinem calitatea care sa ne permita dezvoltarea ca brand si totodata un pret competitiv care sa ne permita supravietuirea pe o piata care este orientata aproape exclusiv spre pretul cel mai mic.

Am preferat ca reclama noastra sa fie facuta de beneficiarii nostri multumiti, nu prin intermediul unor campanii de publicitate costisitoare. Nu platim campanii de publicitate costisitoare, astfel incat nu suntem nevoiti sa crestem preturile produselor noastre pentru a suporta o astfel de promovare.

Investitia noastra este realizata in proportie de 100% din fonduri proprii. Deoarece nu avem povara ratelor bancare care trebuiesc achitate la scadenta nu suntem presati de grija vanzarii cu orice pret.

Livrarile de marfa catre clientii nostri se fac doar cu mijloace de transport proprii, fapt care elimina duratele mari de asteptare de la momentul lansarii comenzilor catre fabrica Silvadez si pana la receptia marfii de catre beneficiarii nostri.

Am fost intotdeauna deschisi si flexibili in relatia cu clientii nostri, intelegand si incercand sa rezolvam alaturi de ei problemele cu care se confrunta. La Silvadez oferim mai mult decat produse de calitate, oferim servicii complete.

Credem cu tarie in parteneriate pe termen lung, de aceea echipa noastra asigura tot suportul tehnic necesar clientilor nostri.

Va invitam sa descoperiti avantajele de care va puteti bucura in calitate de client si partener Silvadez.